Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du vår nya kollega?

Katako växer så det knakar och letar ständigt efter nya talanger till våra befattningar. Vi är idag ca 30  medarbetare. Har du en gedigen erfarenhet från branschen? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i befattningar som projektledare, säljare, produktionschef, tillverkare eller inom lager och distribution.

Katako levererar kompletta rumslösningar som ger förutsättningar för dagens arbete och möten, men som lätt kan anpassas för framtiden. Katako ingår i koncernen Akustikbyggarna, som är den ledande leverantören av akustikmaterial och tillhörande tjänster i Norden.

Kontakta oss via detta formulär

Ansökningstiden för utannonserade tjänster brukar vara 3-5 veckor. För att upprätthålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter en intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För befattningar som regionsäljare och chefspositioner ingår även tester för att ytterligare säkerställa att det blir rätt person på rätt plats.


    NU LEDIGA TJÄNSTER HOS KATAKO

    Om ingen ledig tjänst är utlyst för tillfället går det ändå utmärkt att skriva till oss i meddelanderutan. Beskriv vilken befattning du skulle vilja ha hos oss på Katako samt behörigheter och yrkeserfarenheter.

    Våra arbets­områden

    Interoc Akustik Medlemsföretag